Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Адвокат Радостин Василев нарече гавра с клуба това, което

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgАдвокат Радостин Василев нарече гавра с клуба това, което
Коментари Харесай

Адвокат пред 7/8: Това бе гавра с Левски, направена от левскари. Резултатът е 1:0 за Божков срещу Борисов и 2:0 във вреда на клуба

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Адвокат Радостин Василев назова подигравка с клуба това, което се случи през вчерашния ден - Васил Божков джироса акции на Левски на премиера Бойко Борисов.

" Аз съм последовател на ЦСКА, даже съм работил там. Никой няма право да се гаври с един от двата огромни клубове. ЦСКА също претърпя огромни гаври, в този момент това се случва с Левски, не желая да да изживяват това, което се случи с ЦСКА. Дали клубът потегля към банкрут? ЦСКА банкрутира поради дългогодишна неверна политика, не от един или двама притежатели или рекламодатели. Много тежки задължения към страна, футболисти и личен състав. Левски има отговорности, и то огромни, от доста години, още от времето на Батков. Тази ненормална конюнктура с вчерашното джиросване на акции както може да изиграе отрицателна роля във връзка с развоя, по този начин може да е е един крайъгълен камък за спасението. Левски имат доста значимо - имат обединителна фигура в лицето на Тити Папазов. Имат един човек, който без значение от оценката на негови непочитатели, дали е прекомерно прочувствен, вманиачен или артист, той сплотява. Такъв в ЦСКА нямаме. Такава фигура можеше да помогне доста на ЦСКА преди. В ЦСКА компрометирана фигура в лицето на Александър Томов се опитваше да ни сплоти, само че той нямаше по какъв начин да го направи ", сподели Василев в предаването " Крум Савов Live " по телевизия " 7/8 ".

" Не наподобява да е автентичен подписа под джирата. Има исков ред за определяне на реалност на това джиро. Единствен юридически интерес има Бойко Борисов. Той е вкаран в един извънредно комплициран капан, с цел да разгласи това джиро за недействително, той би трябвало да води установителен иск. Решението, влезнало в действие по този установителен иск, от момента, в който влезе в действие, който може да е и две години след завеждането на подобен иск, ще обезсили това джиро и ще се смята, че господин Борисов не е притежател на акциите. Ако е подправено. Към момента изрично Бойко Борисов е притежател. Това е едностранна договорка, нереална договорка. Ефектът на джирото е настъпил с момента на настъпването му. Нито приемането му физически, нито вписването му в книгата на акционерите, има този по този начин наименуван транслативен резултат. Ефектът на прекачване на собствеността върху акциите настава с тяхното джиросване, а не с вписването на джирото в книгата на акционерите. Това регистриране има украсителен резултат. Върховен касационен съд има процедура по въпроса, че един акционер, който и има акции и краткотрайно уверение, които са му джиросани, може да взе участие на Общо заседание на акционерите единствено със своето джиро даже да не е вписан в книгата ", разяснява още юристът.



Той даде мнението си и за обстановката с джиросването на акциите от Божков към Борисов. " Вчера в моята адвокатска адвокатска фирма разсъждавахме детайлно върху правните аспекти върху това, което се случва. Освен, че това е подигравка с Левски, която я вършат левскари - и единия и другия е левскар, това е талантлив ход. Предполагам е премислен, тъй като той показва доста комплицирано нещата пред футболния клуб Левски: " Моята цел и задачата на левскарите е клубът да го има ". С това си деяние обаче неговото битие е извънредно затруднено. Ако се оспорва джирото, влизаме в правосъдна обстановка. Чувам, че към този момент се приказва за обезсилване на акции. Ние не знаем какъв брой акции е джиросал Георги Попов. 1:0 е изрично за Васил Божков във войната му с Бойко Борисов и 2:0 във щета на Левски. Това не трябваше да се случва. Защото Левски беше тръгнал да се оправя. Там се работеше професионално. Аз не съм почитател на Павел Колев, само че не одобрявам левскари да го атакуват по този метод, тъй като сега няма кой да вади кестените от огъня ", безапелационен е Василев.

" Процедура по неплатежоспособност? Ако бъде стартирана изобщо, в България няма позитивен генезис. Но Левски не е нормално АД. Такава процедура би открила кои взимания са действителни. По времето на Спас Русев са се правили безобразия, по този начин съм чувал. Тогава тези неща могат да отпаднат тъкмо по тази процедура на неплатежоспособност. Божков бе заставен да вземе Левски. Футболните клубове станаха жертва на тези политически игри. Нашите тимове в случай че имат естествени условия и игрища, последователите ще отидат и сами ще се намерят пари.

Каква инспекция е направена н БФС? Аз ще вкарам трима третокласници и ще намерят повече нарушавания ", счита още Радостин Василев.

" Борисов можеше да одобри акциите, незабавно да се съветва по отношение на подписа на Героги Попов. Ако той удостовери, че това е неговият автограф, Борисов можеше с едно бланково джиро на Папазов да джироса незабавно акциите. В негов жанр, знаете той е мъжага, да каже: " Ето, аз поемам отговорност, нямам право като министър председател официално да владея клуб, само че ги прехвърлям на този, който синята общонст разпознава като обединител ". Това скриване сега за мен отваря други юридически пътища - оборване на джирото. Можеше и да ги върне на Георги Попопв, по същия метод по който му бяха джиросани. Решенията не са елементарни, само че единственият метод на момента да не сбъркаш е този въздържан метод. Той към момента може да ги джироса ", разяснява юристът. 

" Павел Колев по закон би трябвало да впише последния джиратар - Бойко Борисов. Предполагам, че в следващшите дни ще има интензивно деяние от страна на Бойко Борисов във връзка с акциите. Борисов е подложен в извънреден шах. Но има излаз, има съветници и може да излезе доста елегантно от тази обстановка, да покаже, че в действителност е левскар ", приключи той.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР